5 tips voor B2B-organisaties op Twitter

Hoe spreekt u op Twitter een businesspubliek aan? Wat post u en wie volgt u? Cypres sprak er onlangs over met communicatiemanager Jan Steurs. We kregen zijn vijf toptips voor tweetende B2B-bedrijven.

Lees meer...

Gids voor contentaudits

Overweegt u om uw content aan een grondige analyse te onderwerpen? The Content Room stelde een gids samen die u uitlegt hoe u een contentaudit tot een goed einde brengt.

Lees meer...

2 basisvoorwaarden voor marketing automation …

Wat als een robot al jouw marketingcampagnes voor jou zou verzorgen? Droom, werkelijkheid of nachtmerrie?

Lees meer...

Word trusted authority, geen thought leader

In contentmarketing is thought leadership een gekend begrip. Bedrijven willen met content thought leadership opbouwen en zo een sterke basis leggen voor de relatie met hun publiek. Ik vind dat niet altijd zo’n goed idee. Ik pleit er meestal voor om trusted authority na te streven in plaats van thought leadership. Het is veel klantgerichter.

Lees meer...

Wat kunt u over content leren van het Punch Powertrain Solar Team?

Het Punch Powertrain Solar Team is een groep studenten die een auto op zonne-energie bouwt. Cypres coachte het team bij het maken van een brochure. Ontdek wat het daaruit leerde.

Lees meer...

De 4 soorten contentaudits, en hoe u de meest geschikte kiest

Een contentaudit: dat klinkt als een slim plan. Maar hoe gaat zoiets in zijn werk? We bespreken het nut van een contentaudit en overlopen vier soorten audits, zodat u beter weet waar te beginnen.

Lees meer...