Hoe vindt u thema’s voor content die wérkt?

Contentthema’s zijn een onmisbaar onderdeel van uw strategie. Met welke onderwerpen trekt u de aandacht én haalt u resultaten? Dat is de sweet spot die u zoekt.

Lees meer...

Een raamwerk voor content governance

The Content Room heeft een gids over content governance klaar. Content governance is wat u nodig hebt om uw contentstrategie efficiënt uit te voeren. Het gaat over taken en verantwoordelijkheden toekennen, werkprocessen definiëren en documenteren.

Lees meer...

Welke vragen stelt u zich over content marketing?

Eindelijk krijgt u antwoord op de vragen over Content Marketing die u altijd al heb gehad. Gratis en bij u op kantoor. Dankzij onze actie 'Content Marketing bevraagd'.

Lees meer...

Gebruikt u het best Instagram of Pinterest?

Instagram en Pinterest zijn snel groeiende sociale media voor visuele content. Welk van beide kiest u het best als marketingtool?

Lees meer...

Contentexpert Gerry McGovern vertelt hoe u van uw klant een koning maakt

Hebt u problemen om uw klanten te bereiken? Slaagt u er niet helemaal in uw boodschap over te brengen bij uw klanten? Misschien staat u onvoldoende stil bij wie écht belangrijk is voor uw bedrijf. Wij hadden een gesprek met contentgoeroe Gerry McGovern; hij vertelt ons hoe we de klant op de eerste plaats kunnen zetten.

Lees meer...

Sterke testimonial is meer dan positieve reactie

Klanten vinden die iets positiefs te zeggen hebben over uw bedrijf, is doorgaans niet zo moeilijk. Op social media doen mensen het zelfs zonder dat u erom vraagt. Maar een goede testimonial is meer dan een positieve reactie.

Lees meer...