Download chart

Image -

Downloads

Gaat u aan de slag met content in uw organisatie? Op deze pagina vindt u praktische publicaties die een waardevol vertrekpunt zijn voor als u wilt starten met contentmarketing.

Image -

Gids voor content governance

Met content governance vermindert u creatiekosten, verhoogt u het rendement op content en optimaliseert u de customer experience. Deze gids geeft u een overzicht van de belangrijkste stappen en principes bij het opzetten van uw eigen governancekader.

Image -

Gids voor contentaudits

Een contentaudit helpt u bij het opstellen van een contentstrategie en contentmarketingprogramma. Het is een beoordeling van het volume, de kwaliteit en de verscheidenheid van uw content. Deze gids toont hoe u zo’n audit tot een goed einde brengt.

Image -

Gids voor uw content lifecycle

Door te schaven aan uw content lifecycle optimaliseert u de doeltreffendheid van uw content en de efficiëntie van uw content workflow. Deze gids laat zien hoe u de verschillende fasen van uw content lifecycle verbetert.

Image -

Voorstellingsbrochure Cypres

Ontdek hoe wij sterke content maken voor u en uw stakeholders, waarom sterke content belangrijk is en wat de kerndisciplines van Cypres zijn.