Image -

Content- programma's zijn de toekomst

Almaar meer mensen verwachten dat de informatie die ze nodig hebben overal, altijd en op elk apparaat beschikbaar is. Daarvoor zorgen contentprogramma's. Wij maken ze voor u.

Single sourcing

Een contentprogramma is gebaseerd op het principe van single source publishing: we maken nieuwe content altijd maar één keer aan en stellen hem daarna ter beschikking via verschillende kanalen en formaten. Dit is een kostenefficiënte oplossing, want u betaalt maar één keer voor de creatie van uw content.

Content governance

Een contentprogramma opzetten, kan een zeer complexe aangelegenheid zijn, zeker in grote bedrijven. Wij helpen u bij de ontwikkeling van regels, procedures en structuren, zodat alles in goede banen verloopt.

Technische infrastructuur

Als dat nodig is, zorgen wij voor de technische infrastructuur waarmee u zelf uw contentprogramma beheert. U kunt er ook voor kiezen het beheer aan ons toe te vertrouwen.

The Content Room

The Content Room is ons open kenniscentrum en creatief laboratorium waarin we nadenken over en experimenteren met nieuwe manieren om content te maken, te gebruiken en te verspreiden. Specialisten uit binnen- en buitenland spreken over alles wat met content en content publishing te maken heeft.

Wenst u op de hoogte te blijven van de activiteiten van Cypres en de initiatieven van The Content Room?
Schrijf u in op onze e-newsletter.

Bezoek de content room.